Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

saya nak nama yang sedap dan senang disebut!

Logo Design by FlamingText.com 
okay, sehari dua jugakla.. or mungkin dah berminggu.. jenuh dan puas anis memikirkan.. apa nama yang lebih sesuai.. anis nak yang sedap and senang disebut..

ehh.. anis ni dah kenapa pulak kan? tetiba je, nak tukar nama ke? dah cari nama untuk baby ke? nikah pun belum? hahaha, tak lah dear.. semua tu salah sama sekali.. ok.aku tanya aku jugak jawab. 

sebenarnya, anis tengah berkira-kira nak bukak satu perniagaan online yang lebih serious.. cuma, anis tak tahu nama ape yang sesuai.. nak-nak lagi yang belakang tu.. cam contoh SALLY "FASHION", WAWA "COLLECTION" or DIEYLA "SHOPPE".. anis tengah fikir, apa yang sesuai kat belakang tu..

FASHION? COLLECTION? BOUTIQE? SHOP?

ahh.. ramai sangat dah pakai.. i want something different.. like WARDROBE maybe? huhuhu.. tu pun dah ramai jugak yang pakai rasenye.. ape ye? hurmm.. any suggestion? :(

nama yang depan anis tak kisah sangat, it will be my name combined with my future hubby... nama kami tu, dont bother sangatla.. yang belakang tu.. nak yang ngam sket bila digabungkan..  huhu



.: nak nikah xlama dah, sempat lagi duk mikir pasal menda lain, hehehe :.


  Logo Design by FlamingText.com

5 comments:

Mimie Najib said... reply to comment

alahai..tak pndai pula bnda2 camni.. kalau nak tahu sesuai ke x, anis kena tgk juga pada bisnes anis tu..apa yng dijual.. =)

anis suryanie said... reply to comment

@Mimie Najib tula pasal.. nak cari yang sesuai tu kan.. tapi kalau boleh biarlah yang universal.. cam webshop ke.. hehehe

Farah Waheda Wahid said... reply to comment

let me check the thesaurus first... lol...might be apparel, outfit, wardrobe? tapi biar lah exclusive... lol...

anis suryanie said... reply to comment

@Farah Waheda Wahid itulah, ape ye? kang letak pelik-pelik sangat kang cam over pulak.. hehehe

Nory Zoulkefle said... reply to comment

alamakkk pening jugak nak pikir nama ni...hehe