Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

selamat tinggal lipas-lipasku

Logo Design by FlamingText.com

LIPAS.. ape pendapat u all tentang lipas?

ape? comellll? hehehehe.. buang tebiatla kalau ada orang cakap lipas tu comel..

taknak cerita panjang.. just nak story kat sini.. rumah anis banyak lipas tau.. especiall dalam bilik anis.. mungkin sebab dalam bilik ada bathroom kot.. so die masuk via lubang sinki dan lain-lain rasenyelah..

makin hari makin banyak... hanya abang ridsect yang menjadi penyelamat..

tapi kini tidak lagi, anis dah ada pengganti abang ridsect!

dengan produk terbaru ni.. habis semua lipas-lipas yang comel tu jadi tak tentu arah dan akhirnya, tamatlah riwayatnya.. baru semalam anis try guna.. itupun akak tempat kerja yang suruh try test.. teruk betul anis ni, ta pernah tau pun pasal menda alah ni.. hehehe..


 sorry kalau geli tengok pic ni! 
haaaa.... padan muka! setakat harini dah 8 ekor yang jadi macam ni.. hehehe..

so, bolehla kalau nak try guna.. kat tesco ada jual.. tadi anis gi beli lagi satu kotak.. dalam satu kotak ada 6.. harganya RM 8.60.. kalau xsilap la..hehehe

okayla comels.. daaa til then :)  
Logo Design by FlamingText.com

3 comments:

Normi Nieza said... reply to comment

berkesan tu..:)

Mimie Najib said... reply to comment

apa bendanya ni anis?? elok jgk tu kalau nak beli..geli kalau tgk ada lipas dlm rumah..

anis suryanie said... reply to comment

@Mimie Najib racun lipas ni dear.. anis pakai 2 hari je.. habis semua lipas dah takde.. try la.. hehehe