Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

ubat jerawat super hebat, bau super busuk


assalamualaikum...

hye comels!! hehehe, semalam last anis kerja... arini dah cuti... yahoo!!

urmm, semalam anis ade cakap kan, jerawat anis datang wat surprise untuk b2b.. so, time lunch break... anis ronda-ronda kat tesco cheras jap.. pastu masa lalu kat kiosk barang-barang jamu, anis ternampak la dia ada jual sabun-sabun muka, jamu-jamu untuk cewek dan pria segala bagai...

hahaa, bukan anis beli jamu... anis nampak ade jual ubat jerawat... tanya akak tu, berapa ringgit satu tu... die cakap "murah aja ini, satu botol 15ringgit aja... sekali pakei jerawatnya bisa mati terus... kalau yang ngak timbul lagi, terus ngak timbul" haaa... itu macam la jawapan ringkas die... so, anis pun beli..

balik umah, malam tadi terus try... bau die super busuk! wekkk... tapi bile letak kat jerawat rase sejuk dingin je.. tapi, memang super hebat and super awesome... bangun pagi tadi dah kecut-kecut and dah tak merah cam semalam... terus cuci muka and sapu lagi... hope by this saturday i can get rid all of that stubborn acne! hehehe

so, harini anis pun agak super busy... tak sempat bukak lappy... japgi nak gi wat appointment ngan spa... mau mandi lulur segala bagai..hehehe... okla dear... daaa, til then!


lots of love,
anis suryanie via my buah epal :)





6 comments:

Normi Nieza said... reply to comment

agak2 berkesan tak anis?huhu

Farah Waheda Wahid said... reply to comment

spa...memang best! ^_^ especially mandi lulur...

anis suryanie said... reply to comment

@Normi Nieza boleh dikira berkesan jugakla akak, baru 3x pakai dah kecut-kecut jerawat anis ni.. hehehe

anis suryanie said... reply to comment

@Farah Waheda Wahid anis belum pernah try, jumaat ni baru nak g try.. hehehe

Siti Aziz said... reply to comment

Gambar 2 ke ubat jerawat y tuan rumah pakai? Nk try jgk la. Sy ada jerawat y agak teruk. Hu3

Siti Aziz said... reply to comment

Gambar 2 ke ubat jerawat y tuan rumah pakai? Nk try jgk la. Sy ada jerawat y agak teruk. Hu3