Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

baju RESEPSI saya!

Logo Design by FlamingText.com 
okay.. last and last saturday.. thats mean last saturday before puasa.. anis pergi tempah baju untuk majlis resepsi anis.. hehehe

well, sape kate anis ex-B2B? belum fully ex-B2B lagi tau.. baru partial, lepas resepsi dah setel baru boleh jadi ex-B2B.. kan? hehehehe

okay, anis punya tailor adalah dari anis punye package catering... seperti yang dijanjikan anis boleh tempah and jahit baju baru.. design sendiri.. masalahnya, anis ni tak berapa nak pandai design-design.. tapi adalah gambaran-gambaran camana rupe outfit anis tu nanti.. nak kate gown bukan, jubah pun bukan..yang penting tapi labuh and ade layer...

lebih kurang camni,



yang macam kat atas ni sangat simple, tapi lebih kurang camnilah design dia.. yang penting ada belah kat tengah tu and jadi ekor yang meleret-leret..

TAPI
direct, akak tu consult design macam ni sangat-sangat tak sesuai untuk cutting badan yang bulat and rendang cam anis ni.. katanya makin bertambah rendang and bulat.. okay.. just forget about this design.. akak tu pun terus suggest a few design yang sesuai ngan anis.. 





so.. you all rasa yang mana jadi pilihan anis? huhuhuhu

okay.. untuk encik suami pulak.. die nak western.. tamau pakai baju melayu.. nak suit and tie.. so tak jadi masalah sangat la.. masalahnya anis ni jela.. buatnya time tu naik pelamin ber3.. huhuhu.. masak mak nyah!
  Logo Design by FlamingText.com

too much!

Logo Design by FlamingText.com 
hye comels!

1st all selamat menyambut bulan ramadhan dan melakukan ibadah puasa..

seriously, berkurun jugak rasanya anis tak update blog.. huhuhu.. kinda busy lately..

and makin banyak yang anis dah terlepas nak update.. huhuhuhu.. nanti one day, anis nak balas dendam update semua story-story yang dah terlepas.. yang berhabuk dalam draft pun dah berlambak...

kawan-kawan, nanti anis terjah you all tau.. seriously rindu nak blogwalking and stalk you all... huhuhu...

ok laaa... till then dear.. daaaa :)


  Logo Design by FlamingText.com