Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

baby saya!

Logo Design by FlamingText.com
alkisahnya bermula beberapa tahun yang lepas.. keinginan anis untuk memilikinya.. masa tu anis still student.. dalam tahun 2009 tak silap anis.. sangat teringin, tapi apakan daya.. tidak berkemampuan.. hasrat dan keinginan pun anis pendamkan je lahh..

so.. beberapa tahun lepas tu, (2011) anis pun dah qualified..dah start kerja.. keinginan yang dah lama anis pendam and seakan lupakan tu, datang balik.. lagi geram and mebuak-buak keinginan tu bila tengok kawan-kawan pun dah ada.. haish tak boleh jadi.. tapi disebabkan faktor-faktor tertentu anis still tangguhkan je dulu..

so, beberapa hari yang lalu, tiba-tiba keinginan anis tu datang balik.. spontan, anis suarakan keinginan anis tu kat suami anis.. reaksi dia biasa je, tak terkejut pun.. senyum panjang je.. hehehee, macam ade can je ni.. so, malam tu jugak........ anis ngan suami berusaha dapatkan ape yang anis inginkan tu..

chop~chop! you all mesti fikir anis ni gatal kan? sebab cerita menda-menda macam ni? hehehe

okay, malas nak cerita details lagi bulan-bulan puasa ni.. nanti kelaut otak dan fikiran you all ni.. yang penting anis dah ada baby yang sangat-sangat TOMEY, dan itulah nama yang anis bagi.. T.O.M.E.Y!

ekspress kan? dapat baby? nak tengok tak pic baby anis ni? silakan :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
v
tomey dibuai mimpi indah

tomey dalam sleeping pouch

dalam poket baju tidur anis.. hehehe





itulah baby tomey anis..si suggie @ sugar glider.. hehehehe :)


Logo Design by FlamingText.com

5 comments:

Kisah Si Dairy said... reply to comment

comelnya....

cik yaya said... reply to comment

haha..memang comei baby akak..hehe
Cantik berseri di Aidilfitiri..
contest yang ditaja oleh Fair & Lovely Malaysia untuk 10 orang peserta bertuah.
jom singgah ke www.cikyaya.my

http://www.cikyaya.my/2013/08/cantik-berseri-di-aidilfitri.html

Nurfaezah Abdullah said... reply to comment

eyyyyy comelnyeee sugar glider tuuu. geramm fae tgk hihi. female or male?

Sya Mimie said... reply to comment

waaaa..bestnya..ingat tadi kete..hihihi
kita suka sugar glider ni..comel..tp xberani nak bela..hhehe

Farhana IezAna said... reply to comment

boleh join dgn suggies ana..ada 2 ekor dh bela dari bulan 1 aritu..