Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

periuk raya!

Logo Design by FlamingText.com 
hyeee..... weee lame sungguh tak update blog ni.. sejak 2 menjak jadi bini orang and berniaga online kecil-kecilan ni.. trehad sungguh masa nak update blog.. hehehehe

okay, baju raya dah beli belum? sibuk pulak nak beli periuk raya kan? hehehehe.. nak tengok tak rupe periuk raya anis ni? 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
v









haaa... nilah rupe periuk raya anis tu.. rm 1155.00 kau... 

memang rasa agak membazir jugak, tapi bila fikir-fikir balik, bagus untuk kegunaan harian jugak kan? lagipun ini bukan sebarang periuk.. non stick semestinya.. pastu tayah pakai dapur gas dah.. pakai elektrik je.. nak kukus boleh, panggang boleh, goreng boleh, buat kuih boleh.. syok kan?

anis ni bukan senang nak terpikat ngan menda-menda macam ni tau.. tapi, sejak 2 menjak dah berumah tangga ni, rasa macam satu keperluan pulak.. hehehe.. betul tak?

hehehe, okayla comels daaa... til then.. salam aidilfitri :)

  Logo Design by FlamingText.com

5 comments:

Sya Mimie said... reply to comment

mahal tapi berbaloi guna xpe anis.. lagipun dah kawin kena selalu ke dpur kn.. :)

Ainim Suju said... reply to comment

mahalnya periuk anis..haa..lepas ni bolehlah akak merasa masakan anis sekali ek..hehehe

sarahhernyzar said... reply to comment

Wah best... Periuk raya... Best utk masak masak.. Hehehe..

cikCT said... reply to comment

mhl sikit tp multifunction ok je anis.

geram pulak kita tgk mende ni.

nnt anis dah guna anis review tau? pastu kita pulak beli sekali.hehe

shaFazie said... reply to comment

tak pe mahal anis asalkan banyak kegunaannya...azie pon dah bekenan ngan periuk ini :D