Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

Seksanya sebulan tanpa gaji!

Logo Design by FlamingText.com
weeehuuuu!!!
 
arghhhh!!! stress.. stress.. huhu
 
itulah.. sebulan tak ada gaji, haru biru dunia mak ni nyah.. sob2..
 
hurmm... sebenarnya ada je gaji.. tapi sebab gomen bagi gaji awal this month punya.. tambah pulak anis ni boros orangnya.. haa, kan dah merasa sneak ulu hati.. hehehe.. tapi takpe.. en suami ade kan? hehehe..boleh lah pau dia..huhu
 
merana la, nak tunggu 25/11 pulak.. sob2... padan muka!
Logo Design by FlamingText.com

belum berkesempatan!

Logo Design by FlamingText.com
holla!!!
 
berkurun sudah anis tak update entry! ngeee...
 
anis sangat sibuk ngan persiapan majlis resepsi haritu, lepas tu sibuk pulak dengan kemasukan ke kuarters..
 
dah masuk kuarters, sibuk pulak dengan susun atur rumah!
 
pheww!!
 
sekarang dah boleh tarik nafas lega.. semua dah lepas, tak kurang juga yang tanya anis dah berisi ke belum..
 
hehehe.. belum rezekinya lagi..
 
biarlah dah stabil dari segi ekonomi dulu rasanya.. hehehehe
 
okaylah.. see u all next time.. daaa :)
Logo Design by FlamingText.com