Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

m2b : food cravings_chicken chop!

Logo Design by FlamingText.com
like father like.... son? daughter?
 
itulah apa yang anis boleh cakap.. bila anis teringin sangat nak makan chicken chop.. padahal anis ni bukan jenis suka makan western-western ni.. tak pandai.. hehehe.. kalau makan pun gitu-gitu je.. sebab anis lebih kepada selere kampong... well KELANTANESE lah katakan.. of course la budu and ulam-ulaman jadi pilihan utama..
 
tapi sayangnya sejak preggy ni, anis langsung dah tak boleh nak telan semua tu.. kalau teringin pun yang merepek je..
 
nak diajikan cerita, last Friday anis dah teringin sangat nak makan chicken chop yang kat Chop N Steak Sri Serdang tu.. (haa.. nasib baik kat chop n steak situ je... kalau craving steak kat tgi camno? mampuih laki den nak melayan.. agagagaga).. anis punya excited tunggu en suami balik kerja nak ajak dia pergi makan.. dahla malam tu en.suami ada futsal pukul 9 malam kat subang sports planet..
 
setibanya en.suami ke rumah, anis terus je cakap nak makan chicken chop kat serdang tu.. en.suami senyum panjang je.. masa tu dah jam 7ptg.. cepat-cepat dia mandi.. lepas je solat maghrib terus pergi serdang!
 
 
 
sesampainya kat kedai tu, nasib baiklah orang tak berapa ramai lagi.. selalunya full house jugakla.. nasib baik orang kata.. hehehe.. so, tanpa fikir panjang.. anis order chicken chop and jus tembikai je.. (memula nak minum air suam je kononnya.. en.suami order jus tembikai cam sodap pulak..hahaha)
 
 
 
1st time anis makan chicken chop habis dan licin! hahahaha.. sebelum ni tak pernah habis kau.. sebab kurang gemar kan.. huhu.. tulah penangan anak.. selera mat saleh kau.. sama macam daddy die la tu.. hehehe 
Logo Design by FlamingText.com

1 comment:

cik mah said... reply to comment

Eh2...cik mah pun ...tp bila masuk 2nd trimester br beriya2 nk chicken chop....seminggu skali mesti nk makan..hahahha