Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

m2b : food cravings_nasi ayam lemon!

Logo Design by FlamingText.com
masam-masam manis! urmmm sedap sekali.. itulah yang ada dalam kepala anis ni bila teringatkan penangan Nasi Ayam Lemon!
 
actually dari sebelum kahwin lagi anis teringin nak makan Nasi Ayam Lemon.. tapi en. suami malas nak melayan sangat kerenah anis masa tu.. sekarang ni dah preggy nak taknak terpaksa la jugak dia ikotkan hajat dan keinginan mak buyong ni.. hehehe
 
so semalam, lepas en.suami balik kerja.. we all pun siap-siap nak pergi seksyen 18 shah alam.. destinasi yang dituju ialah Pak Li Kopitiam.. katanya Nasi Ayam Lemon dia DAEBAK! so.. jom kita terjah! hehehehe
 
jammed tak payah cakaplah kau.. dari cheras nak ke shah alam via federal tuhh.. nak rasa macam give-up pun ada.. kesian kat en.suami pun ye jugak.. nyet..nyet..nyet bawak kereta, laju lagi siput rasanya.. huhuhu.. dalam 9.30pm tibalah kami ke destinasi yang dituju..
 
dah sampai tu memang tak panjang cerita la.. grab menu dan terus jer order..nasi ayam lemon with strawberry ice blended while en suami just order nasi goreng kampong with soda gembira.. gembira? masa tu anis agak macam bandung soda tu.. rupanya memang betul! tapi sedap bangat soda gembira tu.. kalau anis tau anis order yang tu jugak.. memang sangat gembira kau.. hehehehe
 
 
urmmm! yummy bukan? rasa dia pon okay lah.. anis yang alah nasi ni pun boleh makan.. (walaupun setengah je luaknya..hehehe) so dari 5 bintang anis bagi 3 bintang! hehehe
 
makan kat sini pun sangat-sangat affordable and make sense.. kami siap tapau lagi untuk late night nanti.. semua total 30++ je tau.. cuba makan kat ayam penyet api-api tu.. dahla tak sedap.. mencekik pulak tu.. agagaga
 
okaylah.. itu jer ceritanya.. hehe :p

 
Logo Design by FlamingText.com

No comments: