Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

rumahku ada "tetamu" : Part 1

Logo Design by FlamingText.com
walaweyhh.. syoknya dah boleh buat entry balik cam dolu-dolu..
 
tapi saying, lebih kurang 4 bulan dah anis miss nak update story-story yang tak berapa nak best pun kat sini.. huhu..
 
tapi takpe, anis still nak story jugak :)
 
okay, buat pengetahuan you all anis sekarang dah stay kat quarters hospital tempat anis kerja.. Hospital Rehabilitasi Cheras, next to HUKM.. as u all know (anis rasa ramai tak tau) hospital ni hospital baru.. last year baru beroperasi..
 
tapi, tapak lama hospital ni adalah Hospital Lady Templer.. kalau yang suka jadi seekers tu forsure la tahu kan.. hehe.. takpe, abaikan cerita hospital ni..
 
bermulalah alkisah.......
 
seminggu pertama anis pindah masuk rumah baru, so far memang takde pape..
 
sampailah satu malam, dalam pukul1.30 pagi, anis baru nak solat isya'.. hehehe.. lepas solat tu, tiba-tiba rasa macam rajin nak mengaji.. anis pun bacalah yassin.. baca punya baca.. sampai lah ayat-ayat terakhir.. tiba-tiba.. anis terdengar suara budak ketawa kat tepi tingkap bilik anis..
 
suami ade kat ruang tamu, duk layan bola.. anis pun stop lah kejap.. cuba dengar betul-betul.. senyap pulak, takde pun bunyi ketawa tu.. so, anis pun sambung lah balik habiskan bacaan yassin tu.. belum sempat habis satu ayat, ada balik suara budak ketawa tu.. omg!
 
apa lagi, anis pun teruslah panggil suami.. suruh dia temankan.. hehehe
 
Apa yang peliknya..
 
kakak anis petang tu ada dating rumah anis, dalam pukul12 malam baru dia gerak balik rumah mama anis kat seri kembangan.. lebih kurang pukul2 pagi, dia pun dengar menda yang sama.. budak ketawa.. lagi hebat, kakak anis siap nampak kelibat budak tu kat hujung kaki dia..
 
nasib baiklah anis cuma dengar je, tak Nampak.. kalau tak.. bergegar kot satu blok tu.. hehehe  
 
 
Logo Design by FlamingText.com

6 comments:

Incik Zarif said... reply to comment

mak aih, kalo orang lain, silap2 pitam terus. huhu

EZAN IDMA said... reply to comment

ayoo seramnya anis

Yna said... reply to comment

wah, seramnya baca..
meremang bulu roma nih..huhu

Maria Firdz said... reply to comment

Biasa tmpt bru mcm tu kn.. Kna buat pndidjng kt tmpt bru utk kslmtn diir..

Ainim Suju said... reply to comment

anis 'pagar' rumah tu. minta tolong pengamal perubatan Islam yg boleh buatkan

Sya Mimie said... reply to comment

seramnya anis.. kena pagarkan umh tu..nak2 sekarang anis dah pregnant..