Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

Cheese Naan Leleh RSMY House of Real Beriani

Logo Design by FlamingText.com
holla!! alkisahnya berlaku pada had lepas.. bila mak buyung dah berminggu-minggu duk ngidam nak makan cheese naan leleh ni.. akhirnya tercapai jugak hajat mak buyung..
 
rugi tak snap pic masa tengah tarik naan ni, cheese dia taknak putus-putus.. giler kentang punye cheese! memang thorbaikk!!!
 
 
sape-sape yang belum pernah try silakan terjah kat sini and try!
 
RSMY House of Real Beriani, Jalan Medan Tuanku.. Sebaris dengan kedai mamak Lotus.. bertentangan Maju Junction kat Jalan Tar tu.. rugi bagi peminat tegar cheese kalau tak try lagi cheese naan leleh ni.. hehehe
 
 
Nora bagi 4 bintang!!!
 
Logo Design by FlamingText.com

2 comments:

sYaFiNaS said... reply to comment

sedapnya anis...dah terliur ni...tapi cik nat dok penang...jauh cikitlah nak p kan...

Farhana IezAna said... reply to comment

Ana pn ske mkn kt situ..tp lme gak xg sana dh..