Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

Nasi Mandy Restoran Al-Rawsha

Logo Design by FlamingText.com
okay, ini seminggu sudah punya cerita yang dah nak basi dalam draft..
 
malas cerita banyak, makan kat sini sodap2, harga berpatutan, tempat pun selesa.. apalagi? nanti datanglah try okay.. :)
 
 
Logo Design by FlamingText.com

11 comments:

S. Faezah said... reply to comment

nyum2..dah sllu dgr nama tmpat ni..cuma kaki je xsmpai lg..

Sheila Salim said... reply to comment

Assalamualaikum anis, kat mana ni? teringinnya nak makan nasi arab ~~~

Liyliz said... reply to comment

HARGA? ALAA np xbgtau

cik mah said... reply to comment

Eh eh...cik mah pun ada wat post pasal makan kat rawsha....

Sya Mimie said... reply to comment

sedapnya anis.. :)

anis suryanie said... reply to comment

@Sheila Salim waalaikumussalam... dekat ngan bulatan kampong pandan Sheila.. pusing-pusing roundabout tu comfirm Nampak.. bangunan dia macam istana.. kaler kelabu..

anis suryanie said... reply to comment

@Liyliz ala dear.. sorry.. kalau nasi mandy around rm20-26 sepinggan..(depend pada lauk chicken or lamb) and sangat banyak.. boleh makan dua orang.. kalau nasi kabsa around rm16-20.. juga depends on lauk :)

anis suryanie said... reply to comment

@cik mah sebab tengok post cik puan mah lah yang anis pun terjah al-rawsha tu.. hehehe

Farah Waheda Wahid said... reply to comment

nasi mandy memang sedap anis...

misz sheyla said... reply to comment

xtau knp...dari dulu smpai sekarang x boleh g sangat dengan nasi arab..huhu

Zila Zainal said... reply to comment

tiba2 terbukak pulak gambar nih. iskkk dah laa tgh lunch time ni huwaaaa