Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

m2b : rezeki baby di hari Jumaat

Logo Design by FlamingText.com
selamat pagi kawan-kawan! 

tak ada banyak yang nak dikongsikan pagi ni. cuma siap-siap je nak pergi kerja pagi tadi, anis perasan ada something atas meja aquarium anis. gitau en.suami. geleng kepala kami dibuatnya. lepastu tersenyum je.

nak tau ape dia?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
v

tadaa!! a gift from our sister and brother.

actually minggu ni rumah anis ada tetamu. brother in law anis datang bercuti dari kedah. depa laki bini kerja teacher. saja cuti-cuti bawak mai anak jalan-jalan and shopping.

segan pulak kami, tetamu yang datang pulak buat surprise kat tuan rumah. anis and en.suami rasa segan + terharu + excited jugak. sebab we all pun belum beli lagi botol susu. baru ingat nak pergi usha-usha weekend ni kat Marrisa Shoppe kat Shah Alam tu. tup-tup dapat avent pulak di pagi hari. rezeki anak ibu. hehehe.

thanks dearest kakak and abang! :)
Logo Design by FlamingText.com

6 comments:

cik mah said... reply to comment

Alhamdulillah..seronoknyer..rezeki bby x dijangkakan...

Nurfaezah Abdullah said... reply to comment

dah rezeki ibu anak hehe

Sheila Salim said... reply to comment

Assalamualaikum anis, alhamdullilah. murah rezeki baby korang. bestnya ~~~

Princess Feyqa said... reply to comment

Wah Bestnyee hehe :)

merahitujambu said... reply to comment

alhamdulilah..syukur nikmat

Cik Jelita said... reply to comment

alhamdulillah rezeki baby la tu...