Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

Asyraaf Haziq

Logo Design by FlamingText.com
welcome to the world Asyraaf Haziq!!

selamat dilahirkan secara SVD (spontaneous vaginal delivery) pada 19 April 2014, jam 11.20 am. Berat 2.6kg. Alhamdulillah selamat semuanya.



my second nephew. memang sebijik muka abang dia. muka papa dia. hehe.

actually kakak anis punya due next week. dia ingat sempat nak balik deliver kat Kota Bharu. Tapi habis je training & course kat DCA, terus je air ketuban dia pecah. So, tak sempatlah nak balik KB. Mula-mula pergi Hosp Putrajaya, penuh. So admit Hosp Kajang. huhu. Kang dah jadi anak jati selangor dah. hehe.

semalam (24/4) asyraaf kena warded scn kat hosp kajang due to jaundice. reading bilirubin 15. hurmm. and pagi pulak makin naik to 19. so dah kena exclusive phototheraphy. anak akak anis memang anak 1st pun history jaundice type 3, and kena buat Exchange Transfusion. Mintak sangat-sangat 2nd son akak anis ni tak teruk macam baby yang 1st. uolls doakan sama ye. 
Logo Design by FlamingText.com

5 comments:

misz sheyla said... reply to comment

alaaa...kesiannye... semoga cepat sembuh..

Sheila Salim said... reply to comment

Assalamualaikum anis, alhamdullilah. dah selamat lahir ke dunia. welcome baby. semoga baby cepat sembuh daripada jaundice.. in shaa Allah...

Princess Feyqa said... reply to comment

Insyaallah semoga cepat sembuh Baby ni :)

ahkak gojes said... reply to comment

assalamualaikum sis...wah...baby dah lihat dunia...semoga cepat sembuh dr jaundis...bestnya bila penantian 9 bulan berakhir dgn melihat wajah si baby kan...oooo..sy akan lalui dengan beberapa bulan lagi...skrg masih trimster 1...

apapun tahniah

anis suryanie said... reply to comment

@ahkak gojeswaalaikummussalam... errr sis... ini anak saudara saya :) rasanya dah story panjang lebar kot... hehehe