Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

m2b : selfie dalam labor room

selfie. selfie. selfie.

siapa yang seumur hidup dia tak pernah selfie angkat jari kaki. ade? kalau ade baguslah. hehe.

anis? hurmm. sebelum perkataan selfie tu digunakan lagi dah start selfie nokss. haha. nak-nak lagi masa time student. ngeeee. memang anis ni kuat syok sendiri. kata zaman kegemilangan dop? hahaha. koya mengoya perkara biasa. bila tengok balik pic-pic lama dalam lappy rasa nak tergelak pun ada. sengal je dolu.

sekarang? still selfie jugak. tapi dah kurang. tak ada mood dah. huhu.

tapi dalam tak ada mood tu, terbeli lah jugak monopod with shutter ni. hahaha.

  

konon-konon nak selfie dalam labor room nanti. nak ajak doctor and midwife join sekali. hewhew. agak-agak kena lempang laju-laju tak? hahahaha.

monopod with shutter ni anis beli RM60 je, free postage. murah tak? anis rasa dah murah dah kot. sebab selalunya harga monopod and shutter ni lain-lain. kalau sekali pun dalam RM70 yang paling murah. yang anis jumpa la. mungkin ada yang lagi murah dari RM60, tapi anis tak jumpa kot. hehe.

so, i will enjoying my selfie moment. hehe.
Logo Design by FlamingText.com

4 comments:

Sheila Salim said... reply to comment

Assalamualaikum anis, haha sheila pun dah kureng minat selfie. haha murah juga tu. standard price memang mahal depa jual.. hihiii enjoy ur selfie picture dalam labour room nanti ;p

misz sheyla said... reply to comment

sama la kite,...zaman2 student dulu rajin la selfie2...skang dah tak kuase...jgn selfie time meneran sudah

cik mah said... reply to comment

Boleh2...cik mah pun sempat selfie dlm labour room...hehe

IMaH said... reply to comment

imah time pregnant mmg tak suka lansung ambik gambar. selfie apatah lg. tapi sbb nak simpn gmbar pregnant ambikla jgk. skrg lps bersalin banyak suka tangkap gambar anak. beli jgk monopod ni. snang nak ambik gmbr sendiri or dgn anak dan husband