Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

m2b : tak semestinya MEDELA

Logo Design by FlamingText.com
breast pump.. ooo.. breast pump..

alkisahnya, disebabkan anis decide nak beli breast pump brand Advanced Snow Bear. Mungkin ramai yang tak tahu kot brand ni. Yelah, tak sehebat Medela, Philip Avent or Tommee Tippee. Kan?

anis dah google and search kaw-kaw dah actually pasal Snow Bear ni. Anis akan cari maklumat tentang something yang anis nak beli and guna betul-betul. Nak-nak lagi kalau barang tu yang kosnya main ratus-ratus. (eventhough more than hundreds!) Takkan semberono je nak beli kan? anis akan cari maklumat sampai anis betul-betul puas hati.

tapi! geram pulak, bila ada yang cakap "kalau tak ada budget janganla beli lagi. simpanla duit. beli MEDELA FREESTYLE". eh eh. duit kau ke? sibuk je. aku sana-sini duk google pasal Snow Bear tau. huh. siap tanya lagi kawan-kawan and mommies yang guna snow bear tuh. Kalaulah betul-betul nak yang murah, bangak lagi brand lain yang lagi murah tau. 

cakap macan kita ni tak mampu sangat. yelah, awak orang kaya. awak mampu. semua awak mampu. tapi, watch your word la miss. hurmmm. sakit hati mak ni tau. sob sob.

Logo Design by FlamingText.com

8 comments:

Kisah Si Dairy said... reply to comment

kenalah cari betul2..sbb breast pump nie bukan murah...

Sheila Salim said... reply to comment

Assalamualaikum anis, sheila dah dapat breastpump snow bear semalam. best! teruja nak guna ni. hehe sabar la yanggg. biar je apa depa nak kata.. yang penting kita cari ikut kesesuaian diri. sheila rasa snow bear ni comel. hehe suami kata bunyi dia takda.. so tak mengganggu nak pump kalau dok sebelah baby. isnin depan keluar la review snow bear tu. hihi :)

Farah Waheda Wahid said... reply to comment

betul tu anis tak semestinya MEDELA... MEDELA tu memang bagus, tapi mungkin ada yang lebih berbaloi dan juga sama kualitinya...

Normi Nieza said... reply to comment

good lah anis nie..:)

Cik Jelita said... reply to comment

pedulikan kata-kata orang... orang kata trueeluv pun best jugak...kite tengok pun macam tergoda tapi since dah beli evelove teruskan dengan yang ada jer la dahulu.

S. Faezah said... reply to comment

adoi..beli yg lebih murah xbermakna org tu xmampu..sabar k anies! :)

Princess Feyqa said... reply to comment

fiqa takut nak beli bp mahal2.. takut susu x berapa byk tapi membazir je lebih.. sbr jela k sis

misz sheyla said... reply to comment

kite pun nk beli snowbear je kot...baca review snow bear pun ok jugak...alaaa x kisah la medela ke snowbear ke autums ke asal niat kita nk pump susu untuk anak , insyaallah keluar jugak susu tu..