Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

m2b : warmer? now it's a must!





Logo Design by FlamingText.com 
warmer! warmer!

okeh, harituh anis ada buat entry pasal warmer and steriliser. mula-mula anis just KIV kan je dulu warmer tuh. while steriliser memang takde intention langsung nak beli, hehe.

but now, i think WARMER is a must have stuff. 

sebab?

1. nak tinggalkan kat pengasuh nanti. (weekdays je la. weekend anis ambik balik. hehe)

2. senang nak panaskan stok EBM, esp for my babysitter soon. memandangkan anis memang nak fully BF. maksud anis an EXCLUSIVE BF. bukan campor-campor susu formula naa. No No No.

3. nak pergi jalan-jalan pun senang. Esp kalau dalam kereta, then stok EBM pulak yang frozen @ half frozen @ chill. 

4. btw, bukan untk panaska EBM je, baby's food pun boleh. 


so, the conclusion is. I MUST HAVE IT. huhu. warmer home + car. anis dah ada survey-survey dah. faktor harga of course la. haha. u know me. tapi kualiti tetap diutamakan. sebab tu kita kena survey and cari feedback. jangan nak murah je, pakai seminggu dah kelaut. huhu.

home + car warmer

brand jingle jungle RM65

brand autumz RM 79

brand snow bear RM85


 

okeh. itulah yang anis survey and berkenaan. tapi dalam banyak-banyak hati ni macam duk berkenan yang autumz punya. yang warna lilac tu. hehe.









Logo Design by FlamingText.com

4 comments:

Sheila Salim said... reply to comment

Assalamualaikum anis, 3 brand ni memang sheila aim juga memula. Snow Bear tu suka sebab sheila beli breastpump Snow Bear. kengkonon nak sama brand. sekali pandang Autumz pula. tunggu warna biru takda, terus pandang Jingle Jungle. hahahaa. tak tetap pendirianku. lastly angkut steriliser dengan warmer Jingle Jungle. Beli harga combo, baru rm140. sheila beli direct dengan kedai E-MumShop. Boleh usha website atau fb dia. murah kan sebab takda cas postage. tak berani nak suruh dia hantar by posmen. rela ku pergi terjah kedai je. hehee memang mudah buat kerja dengan dua benda alah ni... hehehee cepat fikir nak beli brand apaaaaa ;p

Fiqah Feeona said... reply to comment

Warmer ni bagi saya penting..kalau saya sendiri jaga anak, nak panaskan ebm tak pe guna air panas.Tapi skrg mak yang jaga. Jadi nak memudahkan mak saya beli warmer. Jadi sementara panaskan mak boleh buat benda lain..

cik mah said... reply to comment

Betul tu...mmg berguna sngt ni..cik mah pun ada juga...

(●*∩_∩*●) said... reply to comment

Bile dah bersalin,barunrs warmer ji sgt la penting...mlm2 bile baby mengamuk xcukup direct bf, mengagau cari air panas nak panaskan stok ebm...gud choice beli awal2 ;)