Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

sale di sogo

Logo Design by FlamingText.com
cerita ahad yang lepas. niat di hati nak ke Jalan TAR, nak pergi One City Plaza. Nak masuk kedai Bunga Reben. nak pergi beli barang-barang menjahit. pergi dah agak petang, sampai-sampai je dah tutup. hurmm. hampa. tak taula samada tutup awal, or memang tak bukak hari ahad. urmm, but since when? depa tutup ari ahad? huhu.

nawaitu sebenar pun sudah teralih ke Sogo. hehe. depa habaq la ni tengah duk sale. en suami ikutkan nak balik rumah terus je. nak sambung layan PS katanya. tapi anis taknak, ajak dia pergi sogo jap. tengok baju baby. hehe. berjaya!

masuk je, terus tuju kat aras baju-baju and barang- barang baby. aihh. comel-comel ja baju baby. pinky-minky banyak sungguh. anis tak borong pun. beli 2 pasang je. satu gown baby kiko. RM14 je uolls. satu lagi baju gown singkat ngan seluar pendek pureen. dari rm35 dapat RM20. memang size untuk newborn up to 6 month. pastu anis grab sikat and berus rambut untuk baby. done!

turun bawah, geram pulak tengok set comforter. niat asal, nak tengok-tengok je. tapi, ada happy hour la pulak time tu. terus melekat kat situ. en suami geleng kepala je tengok bini dia yang tak ketahuan.

grab la satu set queen comforter brand windsir (yang paling murah dalam banyak-banyak tu).

harga asal

dari rm699 down to rm109.

tapi, happy hour. dapat RM99! free 2 cushion pillow. :)

gile kau tak nak? rugi. tu yang melekat terus tu. hehe. grab terus. 


haa. tuu dia. rasmi terus. tapi pillow case 2 ja dia bagi. so kena lah guna pillow case warna lain lagi dua. huhu. nanti beli lah pillow case plain warna kuning. hehe.

konon la, nak tengok baju baby la sangat kan? haihh. aptb. 


Logo Design by FlamingText.com

7 comments:

Farah Waheda Wahid said... reply to comment

sogo kalau sale memang awesome...

Sheila Salim said... reply to comment

Assalamualaikum anis, apapun tak boleh. hahaha tapi kalau kena sales time gini ada duit, memang panjang lah langkah isteri2 kan. hihiiii bestnya~~~

Normi Nieza said... reply to comment

bestnya g shopping..:)

merahitujambu said... reply to comment

cantiknyaa cadar

husna zahidi said... reply to comment

perghh..mesti ramai kan??
cukuplaa husna masuk sogo thun lpas.. dah serik.. budak kalau tlepas dr tgn mak je knfom payah nak jumpa..

S. Faezah said... reply to comment

mmg berbaloi beli set comforter kat sogo..kite br rembat satu mgu lepas..hehehe

cik mah said... reply to comment

Wahhh...mmg sale btul2 tu kan..hehe..mmg kena beli tu...jemput join GA cik mah ye...