Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

m2b : set berpantang ibusuri

Logo Design by FlamingText.com
Hye uolls! Meh-meh kita berkenalan dengan set berpantang baru dalam pasaran. Baru lagi di Launch last month (april) keluaran HR Heritage Spa. Syarikat anak melayu kita ni. Mehla kita support bisnes orang melayu kita. 


Haaa. Pic kat atas tu full set bagi set berpantang IbuSuri. Tu semua anis punya la. Tapi, anis tak beli pun. Abang ipar and biras anis yang sponsor. Hehe. Depa nak suruh anis jadi testimoni. Alhamdulillah. Rezeki. Tak sabar pulak nak guna nanti


Anis rasa, anis tak payah cerita panjang kot. Lets the pictures do the talks. Hehe. 


Set terdiri daripada:-

Mandian Herba

Tangas Herba

Tungku Batu Herba

Tuam Bayi

Minyak Bayi


Antara khasiat-khasiat di dalam herba yang terpilih:-

Okay, ibusuri ni pun ada keluarkan produk susu and chocolate. Boleh dijadikan sebagai milk booster untuk BF moms. Sesuai untuk seisi keluarga.





Berminat nak try? Boleh ja pm anis. Nanti anis gitau tokey. Hehe. :)

  Logo Design by FlamingText.com

3 comments:

✿ pink velvet ✿ said... reply to comment

mcm best, tp takde bengkunglah pulak :(

Ainim Suju said... reply to comment

tunggu masa je la ya nak guna

cik mah said... reply to comment

Wah...bestnyer..disponsor..untuk bby ye..kena rajin2 mandi herba tau..bg wangi2 n segar...