Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

BOSOMI murah, setanding MAMYPOKO!

Logo Design by FlamingText.com
Apa? Bosomi? Apakah?
Okay. Bosomi ni pampers dari korea. 1st time dengar pun anis macam, errr... Okay. Riak. Sebab araa pakai mamypoko. Takkanlah ade pampers murah setanding mamypoko. Kan? Tak logik je rasa. Hari-hari banyak pulak cerita kat fb duk gitau bosomi ni cam mamypoko. Sampailah tergerak hati anis ni nak cuba. So, inilah testimoni yang anis cuba kat araa sendiri.

Testimoni BOSOMI

Ok! Memang best and ternyata kualiti bosomi ni setanding mamy poko!! Sebab before ni baby araa memang pernah pakai mamy poko pun. Ada indicator and 100% cotton pun macam mamy poko!!



Semalam baby araa pakai pukul 11 malam, pagi ni pukul 8.30 still xbuncit.. Bila rasa kat dalam pun dry je..Mmg macam mamy poko!! Awesome!! TApi tukar jugak sebab baby araa dah poo-poo.. hehe..



Lepasni takyah dah nak belanja lebih beli mamy poko.. Sebab dah ada bosomi y jauh lebih murah, tapi kualiti setanding mamy poko!! πŸ‘πŸ˜

Menda bagus berkualiti baik kita share. Kan? Hehe. 😁😊

Nak try? Anis jual. Boleh wasap anis, 01112328969


Bosomi Premium Jumbo Pack 80pc

Newborn up to 4kg - RM 29/pack
S 3kg to 6kg - RM 31/pack
M 6kg to 9kg - RM 37/pack (selling fast!)
L 9kg to 12kg - RM 39/pack (selling fast!)
XL 12kg to 15kg - RM41/pack


Araa dah berbosomi, uolls bila lagi? Hehehe

  Logo Design by FlamingText.com

9 comments:

dalila said... reply to comment

wahhh..murah tuu..
klu dh setanding mamypoko tu memang best la..

Sya Mimie said... reply to comment

Hrga x la mhal ye. Ok sngt tu.. Mcm zahra buat msa ni pkai drypers..

Ainee said... reply to comment

baby ni nnt..adiknya mcm dpt boy je =)

edzz said... reply to comment

salam anis, jual lg ni?

Ana Tomi said... reply to comment

Memang best bosomi ni. Dah try.. feeling diva la kan? Murah tp pampers selesa sgt2.insya allah pengurus ekonomi yg bijak. Hehehe

Nurah Idris said... reply to comment

salam anis ...
nak tanya anis jual diapers bosomi lagi ker?

Nurah Idris said... reply to comment

salam anis
nak tanya anis jual lagi ker diaper bosomi nie

anis suryanie said... reply to comment

Nanti wasap anis eh 01112328969
Jual lagi tapi tak jadi agen dah

Anonymous said... reply to comment

Sape2 yg nak order pampers bosomi..watsap sy..0129507247