Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

Cerita Anak : Headband. Beli or DIY?

Logo Design by FlamingText.com
bairlah gambar yang bercerita! hehe

kedai kraf yang jual headband baby, semeter paling murah rm2.
Kedai ni tingkat 3 kat dalam Kenanga Wholesale City.
Jenuh cari getah-getah cenggini, at last jumpa kat KWC! hehe

ni je yang anis grab.
ikotkan nak grab semua.
semua warna! 
tapi anis ambik yang easy match je. Hehe.


Guna je bunga-bunga yang ada. Hehe.




Nanti nak gi beli warna-warna yang pelik-pelik pulak. Haha.

  Logo Design by FlamingText.com

Cerita Anak : Araa with baby sitter!

holla mommiess!!

Actually anis dah start kerja.. harini dah hari ke-5. Kejap je rasa confnement leave 3 bulan tu. Huhu. Tak puas kor spent time ngan Araa kat umah.

So hari isnin haritu bermulalah cerita Araa di rumah baby sitter. Perasaan anis? Haha. Tak boleh nak digambarkan. Malam sebelum tu anis tidur pun tak lena. Kejap-kejap terjaga tengok Araa.

Tapi, the next morning, after solat subuh semua. Alhamdulillah, anis mula rasa yakin and relax. Apa-apa pun kita bersangka baik and berdoalah hope orang jaga anak kita elok-elok.

So far dah seminggu araa kat baby sitter, alhamdulillah semuanya ok. Cuma semala je BS Araa call anis, gitau Araa nangis-nagis sebab kembung. BS Araa memang teliti, kemas and bersih orangnya. Memang anis puas hati. Bayar RM350 sebulan pun berbaloi. Hehe.

 
Logo Design by FlamingText.com