Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

Cerita Anak : Araa with baby sitter!

holla mommiess!!

Actually anis dah start kerja.. harini dah hari ke-5. Kejap je rasa confnement leave 3 bulan tu. Huhu. Tak puas kor spent time ngan Araa kat umah.

So hari isnin haritu bermulalah cerita Araa di rumah baby sitter. Perasaan anis? Haha. Tak boleh nak digambarkan. Malam sebelum tu anis tidur pun tak lena. Kejap-kejap terjaga tengok Araa.

Tapi, the next morning, after solat subuh semua. Alhamdulillah, anis mula rasa yakin and relax. Apa-apa pun kita bersangka baik and berdoalah hope orang jaga anak kita elok-elok.

So far dah seminggu araa kat baby sitter, alhamdulillah semuanya ok. Cuma semala je BS Araa call anis, gitau Araa nangis-nagis sebab kembung. BS Araa memang teliti, kemas and bersih orangnya. Memang anis puas hati. Bayar RM350 sebulan pun berbaloi. Hehe.

 
Logo Design by FlamingText.com

5 comments:

Farah Waheda Wahid said... reply to comment

bagi minum gripe water kalau kembung...

anis suryanie said... reply to comment

@Farah Waheda Wahid ohh.. pernah gak anis dengar pasal gripe water ni.. tapi tak pernah try lagi.. next time boleh cuba la...hehe :)

Sya Mimie said... reply to comment

Bambam dh araa.. InsyaAllah.. Klau kita baik dgn bs anak kita tu, tntu dia akn jaga ank kita sebaiknya.. :)

Fiqah Feeona said... reply to comment

Kalau puas hati dengan BS ok la..Macam ada kawan saya tiap-tiap hari pun komplen pasal BS dia..Saya tak tahu nak komen sebab Ammar mak yang jaga..

Nory Zoulkefle said... reply to comment

alhamdulillah dpt BS yang baik..sama macam Rizqy jugak, dapat BS yang baik..lega mama dia pergi kerja..