Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

FooChu Kiddies : Baby's Soft Toy

Logo Design by FlamingText.com
Salam mommies...

Ni anis nak sharing sket, baby toys yang anis ada jual.

Most of them Lamaze, Playgro, Bright Starts, Fisher Price dan macam-macam. Seriously condition memang tiptop!

Jom cuti mata 













Nak tengok lagi?

Moh ke fb anis



Price memang sangat affordable. Kalau yang suka g aeon ke, baby palace, one baby world ke.. Lamaze beli kat situ ngan anis dah dapat 5 ekor dah tau!

Berbaloi kan? Apa tunggu lagi.. Moh!!! Hehehe

Logo Design by FlamingText.com

FooChu Kiddies

Logo Design by FlamingText.com
Pheww dah lama tak update blog. Araa pun dah nak berjalan dah. Hehe. 

Actually anis skang busy ngan bisnes kecil-kecilan. Meniaga bundle je. Bundle untuk baby sampai la pre-tenagers. Bundle anis ambik dari US and Aussie, gred A dan B.

InsyaAllah coming soon, sofy toys untuk baby pulak. Kebanyakan dari brand bright starts, lamaze, playgro, fisher price dan lain-lain.

Moh usha-usha pic. 








Free-free singgah la ye. FB : FooChu Kiddies

Logo Design by FlamingText.com