Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

Nike Roshe Run

Logo Design by FlamingText.com
Holla mommies! Kali ni entry anis entry pasal kasut pulak. Haaaaa. Entah macam mana tiba-tiba rasa nak buat entry kasut pun entahla. Jom! Layankan mata mommies semua.
 
 
Nike Roshe Run
 
Siapa yang tidak kenal dengan jenama sukan terkenal Nike? Tak salah kalau anis cakap bahawa Nike merupakan jenama sukan yang terbaik dan paling digemari ramai. Kann?? Mempunyai ribuan butik di serata dunia, Nike sentiasa mencuri perhatian umum dengan keluaran koleksi pakaian dan kasut yang menawan. Antara salah satu koleksi kasut Nike yang telah menjadi fenomena dan mendapat perhatian ramai adalah koleksi kasut Nike Roshe Run. Fuhh! One of my favourite design dari NIKE. Rekaan yang amat berbeza dengan kesemua rekaan yang terdahulu, Nike menawarkan beberapa rekaan edisi Roshe Run yang boleh uolls temui dalam pelbagai pilihan warna menarik. Apa yang menarik lagi, koleksi kasut Nike Roshe Run Online ini sesuai untuk digayakan dengan apa jua padanan pakaian. Awesome gituuu.
 
Cun kan? Uolls belum tengok design printed flower and leopard. Lagi cun okay!!
 
 
Cara Menggayakan Nike Roshe Run


Paling sesuai digayakan dengan padanan pakaian kasual anda di hujung minggu. Gayakan bersama jeans dan t-shirt dan nikmati hujung minggu yang selesa. Mengancam kau kiah.

 
Atau uolls juga boleh tampil dengan gaya casual untuk ke pejabat dengan memakai koleksi kasut ini sebagai kasut pilihan. Hurmm, iolls pakai uniform. So tak bolehla nak melaram dengan roshe ni. Sob sob. 





Dipadankan dengan skirt atau short pant? Tiada masalah! Koleksi kasut Nike ini direka khas untuk setiap wanita tidak kira mengira umur.





Koleksi Nike Roshe Run ini juga sesuai untuk digayakan dengan pemakaian dress seperti berikut. Mungkin kelihatan janggal apabila dipadankan dengan koleksi kasut yang lain tetapi nampak sempurna dengan Nike Roshe Run!
 
Wait! Wait! Outfit punya style Untuk hijabista takde ke?
Walaweh of course la ade kan.
 



So? Ape tunggu lagi. Jom grab.
Haaa. Berbaloi-baloi. Sebab easy match tau roshe run ni.
Logo Design by FlamingText.com

Hubby, it's your Birthday!!

Logo Design by FlamingText.com
Throwback birthday en somi sabtu lepas, 7/11/15. Phewww.

Ekceli sejak memenjak dah kawen and ada dotter nih, rasanya tak pernah lagi anis selebret (engelis broken. Sori) beday to you en somi. Kahkah. Last rasanya sebelum kawen kot? Oh my. 

So bila pikir balik kan, (sebulan sebelum kejadian) anis rasa nak buat seprais la sikit. Nak suruh en somi tanjat sikit. 

So bermulalah planning yang tak tau macam mana jalan ceritanya. Just book delivery bunga je dulu. Awai book and paid. Lebih kurang sebelum. Eksaited noks. 

Tapi lelama lupa plak plan nak wat seprais tuh. 3-4 hari sebelum baru gigih pikir plan nak wat seprais yang semestinya save budget dan simple. 

Dan, pada pagi berkenaan. Bangunlah daku lebih kurang jam 6 pagi wat deco (semestinya en somi and my dotter, Araa masih lena dibuai mimpi).

 Bahan-bahan save budget dari DIY. Siyes xtaulah nak beli apo mondo. Thought block!

So inilah yang jadik.

1. Tempek kad beday kat cermin toilet. Dia tanjat. Lepastu senyum-senyum. Suka la tu. Hikhik.
(Malam sebelum tido awal saja taknak wish. Kununnya lupa beday dia)

2. Keluar dari bilik, ke ruang tamu nampak deco kat cermin besar. Tanjat lagi. Hahaha.

Bolehlah deco gini, dok? Simple je.


3. Tengah-tengah en somi ralit kat depan ngan si araa, anis wat keluar kek dari peti. Siap nyanyi lagu beday to you. Oh my. Hahaha. Tanjat lagi. Senyum sampai telinga.

Jangan tanya nama kek tu huduh. Hahaha. No 28 tu ekceli lilin. Tapi sebab sejuk dalam peti ais, api takmau nyala. Sejuk.

Seronok ka? Hamboihhh.

Lepastu, seprais last.

4. Rose bouquet sampai. Suruh en somi bukak pintu, cakap ada poslaju sampai.
Hah. Kau. Sejambak bunga. Tanjat lagi. 

1st time anis beli bunga delivery ni. Huhu.  Neves pulak tgu delivery sampai.

Murah. Bouquet ni rm40 je tau. Sebab ada promo. Pakej lain pun banyak. And semuanya harga masuk akal.

Nak try usha tengok nak bagi seprais kat mak abah nenek tokcik blehla usha web dia. Servis pun tiptop. 
 

Ok lah. Sekian entry syok sendiri.
Logo Design by FlamingText.com