Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

Nike Roshe Run

Logo Design by FlamingText.com
Holla mommies! Kali ni entry anis entry pasal kasut pulak. Haaaaa. Entah macam mana tiba-tiba rasa nak buat entry kasut pun entahla. Jom! Layankan mata mommies semua.
 
 
Nike Roshe Run
 
Siapa yang tidak kenal dengan jenama sukan terkenal Nike? Tak salah kalau anis cakap bahawa Nike merupakan jenama sukan yang terbaik dan paling digemari ramai. Kann?? Mempunyai ribuan butik di serata dunia, Nike sentiasa mencuri perhatian umum dengan keluaran koleksi pakaian dan kasut yang menawan. Antara salah satu koleksi kasut Nike yang telah menjadi fenomena dan mendapat perhatian ramai adalah koleksi kasut Nike Roshe Run. Fuhh! One of my favourite design dari NIKE. Rekaan yang amat berbeza dengan kesemua rekaan yang terdahulu, Nike menawarkan beberapa rekaan edisi Roshe Run yang boleh uolls temui dalam pelbagai pilihan warna menarik. Apa yang menarik lagi, koleksi kasut Nike Roshe Run Online ini sesuai untuk digayakan dengan apa jua padanan pakaian. Awesome gituuu.
 
Cun kan? Uolls belum tengok design printed flower and leopard. Lagi cun okay!!
 
 
Cara Menggayakan Nike Roshe Run


Paling sesuai digayakan dengan padanan pakaian kasual anda di hujung minggu. Gayakan bersama jeans dan t-shirt dan nikmati hujung minggu yang selesa. Mengancam kau kiah.

 
Atau uolls juga boleh tampil dengan gaya casual untuk ke pejabat dengan memakai koleksi kasut ini sebagai kasut pilihan. Hurmm, iolls pakai uniform. So tak bolehla nak melaram dengan roshe ni. Sob sob. 





Dipadankan dengan skirt atau short pant? Tiada masalah! Koleksi kasut Nike ini direka khas untuk setiap wanita tidak kira mengira umur.





Koleksi Nike Roshe Run ini juga sesuai untuk digayakan dengan pemakaian dress seperti berikut. Mungkin kelihatan janggal apabila dipadankan dengan koleksi kasut yang lain tetapi nampak sempurna dengan Nike Roshe Run!
 
Wait! Wait! Outfit punya style Untuk hijabista takde ke?
Walaweh of course la ade kan.
 



So? Ape tunggu lagi. Jom grab.
Haaa. Berbaloi-baloi. Sebab easy match tau roshe run ni.
Logo Design by FlamingText.com

2 comments:

Amir renovation said... reply to comment

Assalam tuan / puan .sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat..seperti mnyambung rumah.plaster siling,pasang tile,buat porch,wayaring,plumbing,pagar dan autogate,vinyl floor,wallpaper,waterprofing,grill,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bndr sri putra,sepang,nilai,cheras,puchong,semenyi dan kuala lumpur.hubungi sy d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298

Anonymous said... reply to comment

Up pix mommy pakai kasut ni bleh? Nak tgk. Lama x tgk mommy bergaya. Whatsap kene block. :p