Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hye dear comels,
alang-alang stalking tu..
tinggallah jejak kat sini tau..
nanti senang anis nak
trace and follow u all balik :)

Taman Pudu Ulu

Logo Design by FlamingText.com
Aidiladaha ke dua weolls. Mencari port mandi manda untuk anak-anak. Konon pagi sabtu tu nak gerak pagi-pagi bawak anak mandi kat taman pudu ulu. Tapi terlewat, kelaur dah nak tengahari. Cancel pulak bawak ke petang. Araa dah bebai sebab dah siap ngan baju swimming dia.
 
Petangnya, sampai je hujan lah pulak. Baru je mandi tak sampai 15minit. Kilat dan guruh dentam dentum. Diorang tutup kolam. So postpone lah hari esok.
 
So, malamnya kami dah decide nak bawka bekal lah. Esok tu bangun pagi-pagi buat nasi lemak, goreng nasi dan pulut kuning sikit (favourite araa).
 
Tadaaa! Bekalan kami.
 

Uishhh kemain Aijaz. Syok la tuuu.

yang ni mandi memang tak ingat dah.
 
 






Nasib baiklah dari pukul 9 pagi mandi sampai pukul 12 tengahari cuaca redup je.
 
Kolam ni bukan 24jam bukan and bukan tiap-tiap hari operasi tau. Dia ada operation hours dia jugak. Ramai yang dating jauh-jauh, anak2 dah excited sekali dah tak boleh mandi. Walaupun ni kolam awam, tapi ada orang yang jaga.
 
 
Haa. Boleh lah plan bila nak datang. Jangan risau kolam dibersihkan setiap hari. Walaupun ianya kolam awam. So selamat beriadah bersama keluarga.
 
 
Logo Design by FlamingText.com

No comments: